Dobrodošli, Guest
Korisničko ime Lozinka: Remember me

(1 pregledava) (1) gost

Forum.Si

Dobrodošli na forumu,

o oblikovanju uspešne kariere pri zaposlovanju, razvoju lastne inovativnosti in podjetnosti, ustanovitvi podjetja ali s.p. in možnostih mreženja med potencialnimi in že delujočimi podjetniki.
Na forumu lahko zastavite vprašanja in oddate prispevke z namenom izmenjave izkušenj in mnenj. Odgovori na vprašanja bodo objavljeni v 48 urah. Forum je moderiran. Odstranjene bodo izjave in prispevki, ki bodo žaljivi, protipravni in nestrokovni.V primeru ponavljajočih se vprašanj bomo le-ta ustrezno moderirali.
Za sodelovanje na forumu morate biti registrirani, kar lahko storite nad uvodnim nagovorom s pritiskom na besedo "Registracija".

Prijeten pozdrav,
ekipa projekta POM

Forum.Hr

Dobrodošli na forum,

o oblikovanju uspješne karijere pri zapošljavanju, razvoju vlastite inovativnosti i poduzetnosti, pokretanju poduzeća ili obrta i mogućnosti umrežavanja između potencijalnih i već postojećih poduzetnika.
Na forumu možete postavljati pitanja i dodavati svoje postove kako bi razmijenili iskustva i mišljenja. Odgovori na pitanja biti će objavljeni u roku od 48 sati. Forum je moderiran. Izjave i postovi koji su uvredljivi, nezakoniti i nestručni biti će uklonjeni.
Za sudjelovanje na forumu morate biti registrirani, što možete učiniti na vrhu stranice klikom na "Create an account" i nakon popunjavanja traženih polja pritiskom na "Registracija".

Lijepi pozdrav,
Projektni tim POM
3 Tema 0 Odgovora
od SteepenSem
prije 1 godina, 2 mjeseci
8 Tema 0 Odgovora
od SteepenSem
prije 1 godina, 2 mjeseci
8 Tema 0 Odgovora
od SteepenSem
prije 1 godina, 2 mjeseci
4 Tema 0 Odgovora
od SteepenSem
prije 1 godina, 2 mjeseci

Tko je Online

Ukupno je 63 korisnika Online  ::  0 članova i 63 gostiju 
Legenda ::   Site Administrator Global Moderator Moderator Korisnik Gost
  • Ukupno postova: 119 | Ukupno sudionika: 117
  • Ukupno sekcija: 2 | Ukupno kategorija: 15
  • Danas otvoreno: 0 | Jučer otvoreno: 0
  • Danas ukupno odgovoreno: 0 | Jučer ukupno odgovoreno: 0
Vrijeme kreiranja stranice: 0.14 sekundi